augusztus 15

Letöltés címke

ANCIENT COUNCIL – egy kis toborzó cikk?

Sziasztok, a nevem Hekki, jó ember vagyok és csak 3 éve EVE függő…

“Szia Hekki, Taps…”
hát hol is kezdjem? Szóval az úgy volt, hogy hallottam egy játékról ami űrhajós és sokan vannak benne, és lehet lőni minendre ami mozog… Gondoltam kiróbálom 14 npig úgyis ingyenes hát hajrá, semmibe nem kerül kipróbálni.

Kezdetben mint nagyon sokan én is az egyik Caldari mega céget választottam kezdő helyszínül. Egyrészt mert miénk az egyik- francokat A LEGNAGYOBB- trade hub- na meg nem vagyunk csöves minmatarok, fanatkus amarrok és hippi gallenték, szóval így kizárásos alapon maradt a caldri:).

Szóval így lettem caldari. Akkor még nem tudtam, hogy valóban ez a legmenőbb faj az EGÉSZ univerzumban. Kezdetben megismerkedtem az agentekkel akiknek valamiért ugyamnaz a három-négy probléma fúrta az oldalát újra és újra. Mármint okés hohgy eltakarítottam a kalózokat a bányász telep környékéről de valamiért újra visszapofátlankodtak és mehettem vissza rendet tenni. És újra és újra és újra…
És mikor level4-es agentek is szóba álltak velem, hát baszki akkor is ugyanazok a kalózok támadták be ugyanazokat a bányász kolóniákat. Jó hát persze a kötelesség hajtott hullottak is mint a legyek, ekkor már alap, de még szar fittes Ravenben ülve, de akkor is…

 

Szóval ekkor akjartam először abbahagyni a játékot mert, ami a végtelen grindelésről szól az elég unalmas nemigaz? ekkor kaptunk egy wart, mármint az első cég amiben benne voltam, a Vitézi Rend…
Lotrec és barátja Skygar bewaroltak minket. Egy átlag HS cég ettől persze rögtön beparázott volna, de akkor CEO-nk Titan Carpathian (szerintem ő szervezte le a wart hogy kicsit feldobja a bandát, de ezt sose vallotta be, ha így volt nagy köszönet) azt mondta ne fossunk, álljunk ki. Több MEGBESZélt, előre egyeztetett összecsapsá után, amiket persze buktunk de mindig okosabban jöttünk ki, végül is levették a wart. Rengeteget tanultunk az ottani veterán pilótáktól és Angel ha ezt olvasod, akkor köszönöm hogy megtanítottál fittelni, hogy azóta tudm milyen a “cipőkanalas” fitt.. és neked köszönhetem, hogy nem nyugszom amíg van 2PG egy hajón “üresen”.
 Szóval ezután folytathattuk volna a kerbirkedést, de valami megváltozott…

Már nem csak a tank és a dps, hanem a sebesség és a pont-web távldság is érdekelni kezdett… Többen lejártunk low secbe “próbálkozni”..
PVP corax..csak ennyit mondok:) de akkor még teljesen hasznlhatónak tűnt, sőt voltak is killek szép számmal, folyamatos fitt finomítás, tervezés, probálkozás… és már az npc-k halálsikolya is egyre unalmasabbnak és üresebbnek tűnt…

Ekkor törtémnt az első váltás, és alakult meg az Ancient Council.. pár barát akiknek nem volt elég a HS biztonsága és nem elégedtek meg a könnyen de biztosan jött iskel…
Szóval kiváltunk a HS cégből.
Így kezdődött el a Council FW időszaka, ami alatt az egyetlen magyar gallente fw corpként (jó hát caldarikéntt ezt nem volt könnyű lenyelni, de látva hogy a caldari fw-sek mennyire ostobák..) hatalmas sikereket értünk el. Megnyertük az FW-t. Volt egy Winter is Coming alli…volt:)…megrángattuk a Shadow Cartel és a Snuff bajszát, sőt a Stay Frosty is megtanulta, hogy hol van Magyarország a térképen.
Azóta több rendszerben, régióban laktunk, ezernyi killt és losst szereztünk, jöttek és mentek emberek. Majd csatlakoztunk a PWN-hez. Egyrészt mert felismertük, hogy ha új dolgokat akarunk tanulni el kell hagynunk a saját komfort zónánkat és új eddig felfedezetlen területeken kell bizonyítanunk. Így kerültünk 0.0-ba. Ahol kisebb megszíkításokkal folyamatosan jelen vagyunk.

Low-seces tapasztalatainkat nagyszerűen tudtuk kamatoztatni ezen új, veszélyes vidéken.
Mit tanultunk low sec patkányokként?
– flottafegyelem: pipa( itt egy pár másodperc késlekedés és bukott a harc)
– hajókezelés: pipa (nem elég ha csak az F1-et taláod meg, folyamatosan fogyelni a sebességet, távolságot, shield-capacitor állapot..)
bizalom a fleet társakban: pipa

Itt pedig még midnig folyamatos a tanulás.
Szóval így 3 év után HS kerbírből 0.0-ás, low seces pvp patkányként azt mondom…gyertek EVE-zni, akár a Councilba, akár máshova:).

Toborzós rész…
Ha érdekel a pvp, nem félsz hajókat bukni és új fitteket kipróbálni akkor csatlakozz.
Elvárások:
– tudj legalább reconokat és t2-es destrokat repülni
– legyen más passziv bevételed mert lehet itt nem fogod annyira megszedni magad

– érdekeljen a pvp

Amit kínálunk:
– folyamatos akció
– rattolási lehetőség
– jó hangulat, sok tanulással
– Mermalior (ha szervez még bulit beviszunk a VIP medencés partijába)

– olyan dolgoat póráblhatsz ki amit otthon biztos nem hagynak:)

Hát ennyi lenne…
Igazából nem is akarok kigyógyulni csak az ingyen drogokért jöttem amúgyis 🙂
Hekki

Reklámok