szeptember 21

Az FCore-KOS háború véget ért, GYŐZELEM!

Sziasztok!

Az elmúlt hónapokban kevés hírt adtunk magunkról ezt igyekszem most bepótolni.

Legutóbb arról adtunk hírt, hogy ChaosTheory. (KOS) fehér zászlót lengetve fegyverszünetet kért az FCore-tól (GangBang team, Free Gates Coalition, The G0dfathers, Old Guard)  hogy véget érjen a cloaky camp és a black ops droppok a rattolós rendszereikben, cserébe visszakaptunk értékes holdjaink javát valamint megszűntek a struktúrák és sovok elleni támadások minkét oldalon.

A fegyverszünet fő célja az volt részükről (KOS), hogy a The-Culture  (TC)-vel Y-2ANO-ba tudjanak deploy-olni és onnan támadhassák az akkor még csak Delve foglalását megkezdő Goon-t. Erre az időre biztosítani akarták, hogy nem támadjuk meg a hátországukat és nyugodtan tudjanak ISK-et gyűjteni az aljaikkal, miközben máshol harcolnak.

Ebben az időszakban The Old Guard alliance, aki a FountainCore tagja volt sajátos belső drámán ment keresztül. A Vezetőségük belső vitája következtében sok tagjukat kirúgták, illetve sokan önként kiléptek mert nem tudtak tovább együtt dolgozni a vezetőkkel. A kilépő, kirúgott tagjaik corpba tömörültek és felvételüket kérték az FGC-be. Az Old Guard sovolta Fointainban a Griffin constelláció naprendszereit:
http://evemaps.dotlan.net/map/Fountain/Griffin#sov

Egyik napról a másikra virradóra azt láttuk, hogy a teljes Griffin konstelláció sovjait az Old Guard átadta a ChaosTheory-nak, a holdjaikkal egyetemben, majd ezt követően Az Old Guard corpjai átléptek a ChaosTheory.-ba.
Se az Old Guard, se a KOS nem egyeztetett az FCore vezetőivel a sov és holdak átadásról.

 

Ezt a fajta sov és hold cserét nyílt hadüzenetként kezeltük, és visszaállítottuk a covops jelenlétet minden rendszerükben valamint megkezdtük a sovok visszafoglalását. Ők úgy gondolták hogy egy egész constellációnyi sov cseréje minden egyeztetés nélkül nem sérti meg a fegyverszüneti egyezményünket és nem akarták érteni, hogy miért álltunk vissza covopsokkal és blops droppokkal a rendszreikbe. A vezetőségük nem éppen észkombájnok gyülekezete (LOL)

Közben a Goon hatalmas léptekben kezdte meg Delve felégetését. A TC és a KOS pár kezdeti összecsapást követően a Goonnal rájött, hogy teljesen tehetetlenek és feladták kampányukat, a KOS annál is inkább mert kénytelen volt hazatelepülni, hogy védeni tudja az assetjeit.

Hatalmas elánnal és arccal közölték az FCore-al hogy egyenként fel fogják égetni a rendszereinket. Íme egy akkori Teamspeak hanganyag és a log:

http://tinyurl.com/z3763qc

http://pastebin.com/yJvPPRfk

Meg is kezdték a támadást, először a Titánt gyártó POS-unkat reinforce-olták. A reinforce timer végére a TC-t is segítségül hívták. Mivel kiváló kapcsolatokkal rendelkezünk számos nagy PVP alliance vezetőségével, sikerült segítséget szereznünk a POS védelmére:

https://zkillboard.com/related/30004654/201608200600/

A PL-segítségével iszonyú mészárlást rendeztünk. Ezt a csatát követően a TC nem nagyon vett részt a KOS további hadműveleteiben ellenünk. Ez meg is látszott az eredményen.

Számos alkalommal próbálták meg Reinforce-olni a  High-end holdjainkat, szinte minden alkalommal dredeket vesztettek, majd a jó RF időzítés miatt minden holdat sikerült megvédenünk. Közben pedig szépen lassan minden rendszert elfoglaltunk a Griffin konstellációban, valamint minden holdat megszereztünk az FCore számára.

A Cloaky camp és a Black ops droppok ellen néhányszor megpróbáltak counter droppolni, de a csúfos kudarcaikat követően felhagytak az aktív ellenállással és gyakorlatilag CTA-n kívül ki sem mertek dokkolni. A CTA-ik pedig sorozatos kudarcok voltak számukra, a végén 20 bomberrel kergettünk haza 60+ fős Cerberus flottájukat, minden alkalommal fájdalmas veszteségek érték őket, kézzelfogható eredmény nélkül.

A flottáik száma folyamatosan apadt. Közben mi is kimerültünk, már nem nagyon tudtunk altokat mozgósítani a cloaky camp fenntartásához, valamint mivel övék volt a fél régió nagyon szét tudtak szóródni és úgy kezdtek el rattolni ezért Tzukó felbérelte Fistful of Finns nevű mercenary céget:
https://zkillboard.com/corporation/98116901/

Ők iszonyatosan jó munkát végeztek, mindenkinek csak ajánlani tudom őket, igazi vérfürdő amit műveltek.

Eközben a Goonok befejezték Delve megszállását és nagyjából akció nélkül maradtak, ezért elkezték a TC tornyait-sovjait pöckölgetni Y-2 környékén. Kihasználva a helyzetet, reinforce-oltunk egy TC-s high end holdat I-CU-ban. Amikor a védelmére megérkezett a TC és a KOS egyesített flottája, a Goonok boldogan segítettek lemészárolni őket, mi pedig elfoglaltuk a holdat. Nincs standingünk, se egyességünk a Goonnal, őket ugyanúgy lőjük, mint a TC-t és az Oroszokat.

A csatáról írt az evenews is:

http://evenews24.com/2016/09/18/fountain-region-sees-further-fighting-over-moons/

A Goonok megjelenésével elkezdtek pletykák terjedni arról, hogy a Goonswarm, valamint Delve-ben Fountain határára települt RMC (Red Menace Coalition) Fountain elfoglalását tervezi. A hír felröppenésével egyidőben a KOS azonnal elkezdett evakuálni, jelenleg is zajlik a költözésük Outer Ring sivár és üres rendszerei felé.

Átmeneti megálló csak Outer Ring, vezetőik egy koalicióhoz csatlakozást és saját constelláció ígéretét villantotta fel a csalódott, vereséget szenvedett tagságnak. Fountain számukra túl ellenséges környezet volt, bár érdekes módon magukat Mercenary PVP alliance-nak tartják továbbra is. Sok sikert kívánunk nekik, állításuk szerint már csak PVP cégeket fognak recruitolni! 😀

Akit érdekel, itt van a KOS alliance meetingje a költözés-evakuálás bejelentésével és a hozzá tartozó chat log:

TSrecord: http://tinyurl.com/z5hs6xy TS chatlog: http://pastebin.com/L62v1Uex

A TC maradt Fountainban és az NC. támogatásával hősiesen harcol a Goon és RED hordák ellen, eddig elég sikeresen. Az elkövetkező hónapokban is garantált a PVP gazdag környezet mindenki számára Fountainban.

Ez a háború a KOS-sal ugyan véget ért, de jön a következő a megszállókkal és a TC-vel!
VÉR VÉR VÉR! 😀

Várunk minden PVP-re éhes vállalkozó szellemet, aki komoly flottacsatákat vagy kisebb csoportos PVP-t is szeretne megtapasztalni. Sovjaink és a Pirate agentek bőséges lehetőséget nyújtanak az anyagi javak gyarapítására, valamint alliance bevételeinknek hála szinte semmibe nem kerül a PVP hajók pótlása. Alliance contractok formájában minden flotta hajót biztosítunk, valamint heti szállítást Jita és 0.0 között.

Reddit post a fentiekről:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reklámok