szeptember 26

Nézzük együtt az AT első fordulóját!

Tavaly nyáron kis cégünk lelkes keménymagja bevette magát a Barcraftba egy kis közös stream nézésre. Mivel ilyen évente csak egyszer van, az Alliance Tournament nagy ünnep számunkra. Tavaly a döntőket választottuk, amivel két aprócska gond támadt menet közben: az egyik, hogy a részben magyar érdekeltségű Nulli Secunda sajnos nem jutott be, a másik pedig, hogy a két döntős teljesen érdektelen házon belüli csatát vívott, amiről igen hamar ki is derült, hogy az elődöntőtől kezdve meg volt bundázva. (A botrányról bővebben itt olvashattok, angolul)

Tanulva az esetből, idén a közvetítés nélküli, viszont cserébe sokkal pörgősebb első napot vesszük célba, ez október 1-én, szombaton kerül megrendezésre, és bízunk benne, hogy a tavalyihoz hasonlóan lesz stream. Ezúttal a Barcraft 2-ben gyűlünk össze pár keresetlen komlólére, és “varázsitalra”. A mérkőzések magyar idő szerint 14 órakor kezdődnek (a menetrendet itt találjátok). Mivel ekkor nyit a hely, a PL nyitómeccséről valószínűleg lemaradnánk, illetve kicsit túlzásnak tűnik 7 órányi meccs végignézése, ezért a szünet után, 16 órától tervezzük a gyülekezőt a helyszínen, 18:40-kor már biztosan jó hangulatban drukkolhatunk a Free Gates Coalition-nek (vagy ellenük, ki hogy érzi), akik győzelem esetén 21:40-kor is pályára lépnek majd. Természetesen ettől a tervezettől el lehet térni, ha időben jelzitek az igényt a szünet előtti meccsek nézésére is.

Ha kedvetek támadt jó társaságban nézni az idei első AT meccseket, ha csatlakoznátok, és igényt tartotok asztalfoglalásra, a komment részben jelezzetek nekünk csütörtök délig, és intézzük az asztalfoglalást. Természetesen bárki (főleg, aki lekési a határidőt) megteheti, hogy egyénileg, vagy akár csapatostól asztalt foglal a hely elérhetőségén, ez esetben mindenképp jelezzétek, hogy az Eve Online csoporthoz tartoztok, mert a létszámtól függően kapunk termet, és csak abban a teremben lesz Eve a kivetítőn. (mindenképp lesz külön termünk, de ha összejövünk több mint 20-an, illetve, ha 40-nél is több lenne az érdeklődő, akkor pláne ne nyomorogjunk egy nem megfelelő méretű teremben!)

maxresdefault

Reklámok