október 13

Változik az EULA, az EVE szerencsejátéknak vége

Sziasztok!

A CCP módosítja az EULA-t.

A módosítások értelmében nem használhatják az ISK-et,( a nem közvetlen CCP irányítás alatt álló oldalak), szerencsejáték oldalak, ezzel gyakorlatilag ellehetetlenült minden lottó, fogadás és egyéb EVE-hez és az ISK-hez kapcsolódó szerencsejáték oldal működése.

Az utóbbi időben számos nagyobb szerencsejáték üzemeltető karakter és hozzájuk köthető “bankár” jelentette be, hogy abbahagyja a tevékenységét és kivonul az iparból.

Már tudjuk, hogy valószínűleg a CCP-től szivárogtak ki infók a készülő tiltásról és vizsgálatról. Ezért a sok érintett igyekezett előre menekülni és gyorsan abbahagyta a tevékenységét. A CCP azért nem ült a fülén és annak ellenére hogy sokan kiszálltak a szerencsejáték oldalak üzemeltetéséből, megindította a vizsgálatot.

Számos karaktert (kb 100-at) köztük  Lenny Kravitz-et az Imperium elleni háború finanszírozóját bannoltak RMT gyanúért. Jelenleg folyik a vizsgálat további bannolások várhatóak, ahogy a CCP felderíti a különböző tranzakciókat.

Ami bizonyos, hogy számos vezető EVE-es entitás, köztük a Pandemic Legion, NC. és a Goonswarm is számos szállal kötődött különböző EVE szerencsejáték oldalakhoz. Ezen oldalak megszüntetését követően talán apad egy kicsit a végtelennek tűnő alliance kasszájuk.

 

 

 

 

Reklámok