THE STOLLEN BATTALION – UPDATE

Sziasztok!

Itt az ideje, hogy ismét bejelentkezzünk egy újabb cikkel. A legutóbb bőven tartogattunk fórum témát és azóta sok változáson mentünk keresztül, ezért fontosnak tartjuk, hogy mindenkinek frissült információi legyenek rólunk.

Legutoljára Proviból jelentkeztünk be és azóta talán a legfontosabb változás, hogy sikeresen végrehajtottunk egy szövetség váltást és egy költözést. Jelenleg a Stella Nova Szövetség és Vanguard Koalíció tagjai vagyunk és Catchből Detroidba költöztünk. Mind a koalíció mind a szövetség igen agresszív pvp orientált társaság, folyamatosan harcol és háborúzik, területeket foglal. Ennek megfelelően akcióból, pvpből nincs hiány, minden napra jut valami móka és kacagás… néha sírás ☺ Az talán túlzás, hogy katona fegyelemben élünk és harcolunk velük, de rengeteg elvárással szembesülünk akkor, amikor egy ilyen relatív félkatonai szervezet tagjai akarunk maradni. Ezek az elvárások természetesen leginkább a skillezésre és pvp részvételre vonatkoznak. Eddig elég szép számban vettünk részt minden eseményen, de mint minden esetben, most is szükségesnek tartjuk a vér frissítést, az új arcok megismerését a csapat bővítését. Viszont zsákba macskát sem akarunk árulni, ha csatlakozol a TSBAT-hoz, akkor lesznek elvárások részvétel és aktivitás tekintetében… de van megoldásunk azoknak is, akiknek a megszabott részvétel problémát okoz ☺, erről majd kicsit lejjebb szót is fogok ejteni.

Két pve-re upgradelt rendszerünk van Detriodban, amit mi tartunk fent. A srácok itt élnek rattolnak, bolygóznak, bányásznak szabad idejükben. A környező rendszerekben találsz bányászásra teljesen upgradelt rendszereket tele jéggel. Ezek a területek relatív elég mélyen találhatóak, sok időbe telik elérni a high sec régiókat, macerás a logisztika is. Cserébe kicsi az átjáró forgalom, nagyobb a nyugalom és van a cégnek saját felvásárló programja és logisztikája, amit némi pénzmagért cserébe igénybe vehetsz. Minden PVP eseményre céges hajót adunk, neked erre nem kell soha költened és a logisztikára időt pazarolnod. A céges hajók minden esetben doktrína szerint fitteltek a sima t1-től a shiny tenguig minden, amire szükséged lehet készen áll a hangárban. Lényegében mi a cég vezetői azért dolgozunk, hogy neked csak a 100% tiszta játékélménnyel kelljen foglalkoznod. Cserébe mi mit kérünk?

Havi 4 OP részvétel. Ez megközelítőleg 6-8 óra jelenlét egy hónapban. Ebben benne vannak a PVP és Wallett Ratt programok.

Doktrina szerinti hajók kitanulása (Cerberus, Tengu, Basilisk stb.)

Mivan akkor, ha te nem akarsz mindenféle szabályok szerint élni? Nincsen időd mindig CTA-kon lógni? Létrehoztunk erre megoldásként egy alt céget. Ez a cég főleg azoknak szól, akik kötetlenül vagy csak egyszerűen ritkán tudnak, akarnak játszani skillektől függetlenül. Mivel ugyanazt a TS-t használjuk így a társaság is ugyanaz. A standingek megegyeznek a koalíciós standingekkel vica-verza, tehát ugyanazokat a dokkolás jogokat és ISK % kedvezményeket megkapják, mint bármelyik pvp koalíciós cég. A TSBAT felvásárlási és HS logisztika programja erre a cégre is kiterjesztett és igénybe vehető. Nem piszkál senki, hogy gyere ide meg gyere oda. Cserébe van 19% adó, aminek a bevételeit a TSBAT legaktívabb PVP játékosai között osztunk ki minden hónapban.

Szívesen látunk tehát minden kezdőt, haladót, újra kezdőt és alfát is.

Contact:

Sam Villam, Leah Hun

Reklámok