Temporary Founded Hideout – 2017

Az EVE egyik szépsége, és nehézsége is egyben, hogy a játék folyamatosan változik.  Nem mintha nem lenne már amúgy is elég nehéz, mondhatnák erre sokan, de mi abban hiszünk, hogy a változatosság igenis gyönyörködtet.

A profi játékosok abban is egyet szoktak érteni, hogy az EVE sokkal több, mint játék, sokkal inkább hobbi. Persze sokan vannak, akik csak kicsit belekóstolnak, aztán fél év múlva továbbállnak, és más játékokkal kezdenek játszani, de aki egyszer is megpillantja az EVE online valódi mélységeit, felfedezi a lehetőségek végtelen számát, és az azokban rejlő lehetőségeket, annak egy évtized is elröppen, mire mindent ki tud próbálni, ami akár csak egy kicsit is érdekli.

Ugyanakkor abban is mindenki egyetért, hogy a fenti okokból kifolyólag a kezdés nagyon nehéz. Az első napokban fullasztóan sok az információ, és ember legyen a talpán, aki a számtalan lehetőség közül – a hihetetlen mennyiségű, kiváló leírás és videó ellenére – elsőre eltalálja, melyik az a tevékenység vagy játékstílus, ami neki feküdni fog. Itt jövünk a képbe mi.

 

Kiképző program

A Temporary Founded Hideout-nál negyedik éve foglalkozunk azokkal, akiknek a legtöbb szüksége van rá: a pár napos kezdőkkel. A magyar közösség egyetlen független kiképző cégeként, hiánypótló módon, akár az első perctől fogadunk jelentkezéseket, és nem csak egy adott célra képzünk ki pilótákat, hanem mindenkinek a maga érdeklődése és beállítottsága alapján segítünk elindulni a megfelelő irányba. Kiképző programunk 100%-ig ALPHA CLONE kompatibilis!

Ifjú padavanjaink egymással karöltve, egymást segítve tudják megtenni az első lépéseket, a tapasztaltabb pilóták pedig kifogyhatatlan türelemmel adják nekik tovább tudásukat. A mindennapi játékot megbontandó, rendszeresen indítunk kezdőbarát fleet PVP roam-ot is, ahol megtapasztalhatják, hogy „nem csak a 20 éveseké a világ”, akár 1-2 hetesen, könnyen kitanulható kis hajókban, egyszerűen követhető stratégiával is szép trófeákat lehet hazavinni.

Cégünk központja highsecben (Kador régió, Amarr birodalom) található, itt főleg security agentezés folyik (kiemelkedően sok lvl4 agent van nagyon közel egymáshoz), illetve egy bányász központot is fenntartunk, ugyancsak Amarr területen. Vállalkozó szellemű pilótáink szabadon barangolhatnak bármerre HS-ben, legyen szó akár SoE agentekről, exploration-ről, vagy incursionről. Emellett hozzáférhető Providence régió PVE célokra (főleg exploration).

Kiképző cégként fontosnak tartjuk az egyéni szabadságot, ezért a cég alapelve az, hogy egyetlen meghirdetett program sem kötelező, ezekkel ugyanis nem korlátozni akarjuk játékosainkat, hanem inspirálni, és motiválni őket, hogy minél több oldalát próbálják ki a játéknak, mielőtt célzottan specializálódnak valamire. Az elmúlt évek tapasztalata az, hogy amíg nincs komoly tétje pl. egy PVP OP-nak, addig minden kényszer nélkül is működik – ugyanakkor nem felejtjük el megtanítani nekik, hogy a cég érdekeinek védelme szent ügy, és „ha menni kell, akkor menni kell”.

Természetesen a minden lében kanál filozófia azzal is jár, hogy semmiben nem nyújthatunk kiemelkedőt. Azok a pilóták, akik kinövik a cég adta lehetőségeket, segítséget kapnak ahhoz is, hogy a számukra legmegfelelőbb cégbe léphessenek tovább.

 

Nem csak kiképző cég

Természetesen nem csak kezdőket várunk cégünkbe. Az elfogadó légkör, és a kötelező programok nyomasztó súlyának teljes hiánya lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy alkalmi játékosként is jól érezhesse magát. Emiatt időről időre megtalálnak bennünket olyan sokat látott veteránok is, akik épp visszatérnek, és időre van szükségük, hogy újra felvegyék a ritmust, vagy akik megváltozott élethelyzetük miatt már nem tudnak annyi időt eltölteni a játékban, mint amit egy komolyabb cégben elvárnának tőlük.

 

Kis cég, komoly háttér

Bár a Temporary Founded Hideout hosszú távon se akar hatalmasra nőni, és elszakadni eredeti céljától, nem vesszük félvállról a vezetői és szervezési feladatokat. Honlapunk mellett egy komoly fórum, egy éppen most induló magyar eve-wikipedia oldal, saját (nem bérelt) TS szerver,  YouTube csatorna, és játékon kívüli kommunikációs csatorna is szolgálja a közösséget.

Ha már a közösséget említettük: a programszervezés cseppet sem korlátozódik a játékra, a rendszeres PVE és PVP event mellett évente pár alkalommal az arra fogékony cégtagok a való életben is összefutnak, egyik ilyen alkalom vezetett 2015-ös AT reklámunk elkészüléséhez (a rendezői változat nyilvánosságra hozatalát sajnos a résztvevők nem támogatták, pedig tanulságos lenne, muhaha)

 

Beszélgessünk!

Ha felkeltettük érdeklődésedet, keress meg minket! Erre számos lehetőséged van. Ha még nem regisztráltál, megtalálsz minket a facebook-on, küldj üzenetet nekünk, amint tudjuk, megválaszoljuk kérdéseidet. Kabalanőstényünk, Cora ugyancsak igyekszik ellátni benneteket hasznos információkkal. érdekességekkel, hírekkel, történésekkel a Twitter-en.

Amint regisztráltál a játékba, csatlakozz a TFHE OPEN channelhez, toborzóink készségesen válaszolnak minden kérdésedre.

„Csatlakozz hozzánk, és együtt uralni fogjuk Mátészalkát!”

Kabala nőstényünk

Kabala nőstényünk, Cora

Reklámok