december 01

True Faces Hungary Goonswarm Federation

Tavasszal adtunk hírt magunkról, hogy újraindultunk, és az Imperium tagjaként szálltunk be a World War Bee-be. Ekkor többen azt jósolták, hogy a goonok elveszítik a háborút, feloszlanak, akkori allink, az Executive Outcomes kilép a szövetségből, és majd akkor nekünk milyen jó dolgunk lesz. Ez részben bejött, a goonok elvesztették a háborút, de nem oszlottak fel, csak néhány kisebb alli távozott. Aztán végül az EXE is kilépett az Imperiumból, viszont ettől mégse lett egy kicsit se jó nekünk, sőt, megvalljuk, a vesztes háború alatt hihetetlen jól szórakoztunk, a szétválás után meg csak a tétlenség és unalom fojtogatta tagságunkat. Így aztán kemény diplomáciai tárgyalásokba kezdtünk, és erőfeszítéseinket végül siker koronázta.

hunwaffe

 

Az első teljes értékű magyar cég a Goonswarm Federation-ben

Tudjuk, hogy a GSF nem a magyar közösség szíve csücske, amíg ellene küzdöttünk, finoman szólva mi se csíptük őket. Az azonban elvitathatatlan tény, hogy szervezettségük, és hátterük utánozhatatlanul, egyedülállóan fejlett, olyan kényelmi szolgáltatásokat nyújtanak, amiket más, ha akarna, se tudna. Ennek persze van egy olyan árnyoldala, hogy elkényelmesedhet az ember fia, lánya, de mi nem ezért jöttünk ide, hanem fejlődni, és tanulni. Fontos, hogy nem renter cég vagyunk, hanem teljes értékű alli tagok, teljes hozzáféréssel az alliance adta lehetőségekhez.

A legnagyobb, legjobban szervezett alliance

A Goonswarm Federation elvesztette a World War Bee-t, ezzel együtt északi területeit, és a szövetséges allik jelentős részét is. Ugyanakkor a presztízs veszteségen túl se komoly anyagi károkat nem szenvedtek el, se létszámban nem csappantak meg igazán. Most nagyjából annyival van kevesebb terület, amennyivel kevesebb szövetséges, az élet tehát megy tovább, és miközben északon a korábbi ellenfelek egymással marakodnak, délen csendben újra épül a nyugalom szigete.

GSF tagnak azért jó lenni, mert akármit is csinálnál, a lehetőség adott. Rattolás pár hetes karakterekkel navy vexorban, vagy tapasztaltabb pilótaként rattlesnake-ben, tenguban, vagy akár carrierben, supercarrierben. Exploration, wormhole művelés, bolygózás. Fúrás nyersanyag felvásárlással, fleetben, rorqual boosttal a hét minden napján, a nap minden órájában. Amikor a lehetőség adott, nulsec incursion…

És persze a szórakozás se maradhat el: PVP fleetek a nap minden szakában, a térkép minden zugában, nulsectől lowsecen és WH-kon át egészen highsecig, akár Alpha Clone kompatibilis, kezdőbarát kis hajókkal, akár komoly T2 és pirate faction doktrinákkal, akár az egyik legnagyobb, és legbátrabban használt capital és szupercapital flottával.

Magyarok a GSF-ben

Minél inkább goon-ellenes a magyar közösség, annál inkább voltak, akik egészen a goon-ig menekültek a folyamatos balhék, botrányok, belső viszályok, engesztelhetetlen ellentétek, és vég nélküli veszekedések elől. Egyénileg nem is nehéz bekerülni, a Karmafleet egyfajta gyűjtőhely akár egészen kezdők számára is. A magyarok egy részének a nyelvi akadályok miatt ez a lehetőség persze kiesik, illetve a továbblépés a komolyabb cégekbe már nem olyan egyszerű feladat. Van egy magyar renter cég is a GSF-ben, ők a renter területen, Querious-ban működnek.

Mostantól viszont van egy teljes értékű magyar cég is, melynek tagjaként magyar nyelvű környezetben tudtok játszani, teljes Delve régió, és minden goon szolgáltatás korlátlanul hozzáférhető, a PVP fleetek kiinduló helye közel van, az idetévedő ellenségnek mégis nehezen megközelíthetőek a jól védett PVE rendszerek.

Ha felkeltettük az érdeklődésed

További infókat olvashattok rólunk honlapunkon, illetve új facebook oldalunkon. Cora, aki hivatalos kabalanőstényünk, Twitter oldalán is rendszeresen hírt ad rólunk. A trollokat pedig szívesen olvasgatjuk itt lent a komment szekcióban.

Ha csatlakoznál, érdeklődj a tagfelvételről a játékban, a TFHE OPEN nevű toborzó csatornánkon, ahol toborzóink minden kérdésedre választ adnak.

 

Reklámok