EVE_NT League és a magyarok.

A cikket Grifton Nardieu írta Alias Black 74

Tisztelt Magyar Eve játékosok!

Két hete lezárult az Eve NT által szervezett és CCP által támogatott versenysorozat mely 2016 EVE NT Fall Championship (Őszi Bajnokság) néven futott. Két csoportban 6-6 csapat szállt ringbe az Apocalypse hajókhoz járó skin-ekért melyeket Major illetve Minor neveztek. A Major “ligába” a valamilyen okból kiemelt csapatok kerültek, hogy a nagyobb nyereményért játszhassanak. A magyar közösségből a FREE GATES cég delegált 3 pilótát ebbe versenysorozatba. BurndaGreen, Tzuko1 és BLACK 74 lépett pályára a “The Other Team” színeiben.

Itt találjátok a csapatok leírását:
https://www.eve-nt.uk/team-details-3/

Ne lepődjetek meg, ebben a versenysorozatban teljesen mindegy volt, hogy melyik cégben alliban játszod le a mindennapi adagodat, mivel az úgynevezett Thunderdome server-en folyt a lebonyolítás, all5 generált karakterekkel, hajókkal és felszereléssel. Ezáltal kaptak lehetőséget arra a pilóták, hogy olyan csapatot rakjanak össze ami nem függ a Tranquility-n eltöltött időtől, skillektől, politikai hovatartozástól és összeharácsolt ISK-től.
Győzelem!

https://www.eve-nt.uk/standings-results/
a “The Other Team” 5 meccsből 4 győzelemmel egy vereséggel megnyerte a Major csoportot ezáltal besöpörve az első helyezésért járó díjakat. Az 5 meccsből 4-en lépett pályára magyar játékos. Gratulálunk nekik!

Felhívás!

Hasonló szellemben szeretné megrendezni az EVE NT következő versenysorozatát melyre a selejtezőt már meg is hirdette! Szeretnél saját csapatot indítani olyanokkal akik máshol játszanak TQ-n? Itt a lehetőség! Olvasd el a feltételeket szervezd meg a csapatod és jelentkezz! Minden részlet megtalálható ebben a Topicban:
https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&t=504181&find=unread

Jelentkezési határidő: Január 7.
Videók a meccseinkről:

A nevezéshez mindössze 8 pilóta kell és a szabályok ismerete!  Aztán persze le kell küzdeni a többieket 🙂 Sok sikert bárkinek aki megpróbálja!

Reklámok