december 30

Letöltés címke

A FREE GATES új tagokat keres!

Várakozás! Egy újabb fájdalmas lassúsággal eltelt perc! A szenzorok mintha lassabban villognának. Mintha lelassult volna az idő. Érzem, ahogy testembe épített elektronikus alkatrészek rendben szinkronizálnak. Minden rendszer tökéletesen üzemel. Türelem! Csak az implantátumaim szabályozta adrenalin az, amitől a szerves részeim majd felrobbannak.

Várakozás a megfelelő pillanatra. Tudom melyik az a pillanat. Megtanultam. Tudom mikor kell elindítani a csapatot.

A Titán osztályú monstrum hosszan elnyúló fekete teste kitakarja a naprendszert, de szenzorok mutatják, ahogy érkeznek a csatahajók. A csapatértékelő implantátumaim folyamatosan frissítik az adatbázist. Létszámunk lassan emelkedik. Nagyon lassan. Rég megtanultunk a kisebb, de nem a gyengébb félnek lenni. Leszünk elegen? Állandó probléma.

Látom, hogy az érkező űrhajókból a kívánt flotta fog felépülni. Az a flotta, amit én kértem. Az én flottám. Látom a már jól ismert neveket, a legtöbbhöz beugrik az arc is. Régi neveket nem látok. Ezek a pilóták mind az új generációhoz tartoznak.

Az én generációmhoz.

Jórészt egyszerre érkeztünk a cégbe. Sokaknak ez volt az első 0.0 tapasztalata, de voltak, akik már tudták mire számíthatnak Fotuntain-ben. Új otthonunk régi nagy nevei folyamatosan tűntek el mellőlünk, de nem sajnálták átadni sem a tudást, sem azt, amit felépítettek az évek során. Egymást segítve, együtt tanultunk meg túlélni, együtt kezdtünk el tervezni, majd megvalósítani álmainkat.

Újra születtek nagy nevek. Mert volt, aki kiemelkedett közülünk, de olyan is aki kilépett. Helyettük jöttek újak. Aki maradt az tudja, kire számíthat. Tudja, hogy nem birodalmat építünk hanem egy társaságot, akik mellett nevetve nézünk szembe bármilyen nehézséggel.

A kommunikációs csatornákon folyamatosan érkeznek a jelentések, nem ritkán élcelődve: „Igen, most vitt ózont!” „Igen, generátort is vitt!”.

Érezhető, hogy a várakozás, náluk a felfokozott hangulat kicsúcsosodása. A tenni akarásé. A felelősségük csak a saját űrhajójuk irányítására korlátozódik, míg az én lelkemet a flotta sikere nyomja.

Várakozás! Folyamatosan érkeznek. Tudom, hogy kire számíthatok most és tudom, hogy kire később.

Mert ez az én csapatom.

 

Csak remélhetem, hogy sikerült egy pillanat játékérzést elültetnem a kedves olvasóban, de most térjünk a tárgyra.

Az FGC új tagokat keres!

Fountain régió szívében, Serpentis Prime rendszere a központunk. Lehetsz teljesen kezdő, vagy tapasztalt öreg róka! Nem számít, hogy PvP vagy industrial beállítottságú vagy! Számunkra az a fontos, hogy szeresd a játékot, és legyenek céljaid! Fontos, hogy be tudj illeszkedni a csapatunkba, ehhez pedig alapvető a kommunikációs csatornák aktív használata. Az ISK bevételi forrásaidat maximálisan igyekszünk támogatni (legyen az küldetések, anomáliák, aszteroida övek, szkennelhető jelek farmolása, bányászat, gyártás, POS rendszerek kialakítása vagy bolygókon gyártósorok felépítése). De ne felejtsük el, hogy ez itt 0.0 ! Folyamatosan van lehetőség a pvp tapasztalatok szerzésére, és ezt egy bizonyos szinten el is kell várnunk minden tagunktól. Amennyiben sikerült felkeltenem az érdeklődésedet a témával kapcsolatban, az FGCoalition csatornán megtalálsz minket. Közvetlenül keresd bátran az alábbi karaktereket: 

  • Ezeliek Forever
  • Bubba12
  • Brinn Yerdola
Reklámok