február 10

Letöltés címke

TeamTama a kénköves pokol.

Legalábbis a kezdőknek és a nem gondolkodó egyéneknek 🙂 Persze a kempelők között is akad agyatlan.

Egy kis ízelítőt mutatnék a TeamTama mivoltáról a killboard alapján:

https://zkillboard.com/character/1985109453/

Szóval a lényeg nagyjából az, hogy a legforgalmasabb Lowsec/Highsec átjárót a Snuffed out, Project mayhem és a The Pen is out szövetségek perma kempelik minimális megszakításokkal.

A legérdekesebb az egészben az, hogy milliárdos podok, scout nélküli agentezők és haulerek, na meg hát persze a tömérdek shuttle és merlin áramlás olyan mint egy lazac ívás. Kb kinyújtod a szádat és jön bele kapás. 1-2 óra után garantált a -5 alatti security status.

Elég komoly mennyiségű kill származik innen konkrétan az EVE-ONLINE univerzum 2. legaktívabb rendszeréről beszélhetünk. https://zkillboard.com/system/30002813/

A legjobb az egészben, hogy bárki jöhet és beszállhat a lazacok elkapkodásába mindössze ismerni kell valakit a kempelők között. Az betud hívni a flottába és simán ott ülhetsz a többiekkel.

Úgyhogy ezúton szeretnék bárkit aki kipróbálná az EVE-Lazac tevékenységet meghívni egy kis kapukempre. Amikor csak kedve tartja. Egy nagyon fontos dolog, Nourvukaiken kapu a fő helyszín vagyis nem egészséges a flotta nélkül beugrani. Akit érdekel keressen minket nyugodtan a Discordunkon és érdeklődjön a fittekről illetve akármiről.

Kellemes vadászatot!

Reklámok