február 18

Letöltés címke

CODE. belső vita és lopás.

Hajnalban a notorikus Freighter ganker és JITA BURN csoport, a CODE, egyik vezér alakja teljesen lecsupaszította a corp hangárakat. Körülbelül 500b értékben.

Kép&praisal: http://evepraisal.com/e/15650812

http://im.verygay.me/globby/2017/02/d521bc72.png

A CODE a goon egyik mellék empire vágánya volt már évek óta. Rettegésben tartotta a freighterezőket minden trade hub közelében és a http://www.minerbumping.com/ oldal is nekik volt köszönhető. Két vezér alak közötti vita okozta a loot és a fittelt hajók lopását. Az elkövető egy bizonyos JASON KUSION volt. Állítólag a loot elosztásán vesztek össze, de ez így most gyorsabban megoldódott mint gondolták volna…

Redditen a minerbumping üzemeltetője “wolfsoprano” Ingame Loyalanon, be is jelentette az oldal archiválását.

https://pr.reddit.com/r/Eve/comments/5uqzvf/mimerbumpingcom_to_be_archived_due_to_recent/

Sokan fellélegezhetnek, hogy ez a méltán hírhedt szervezet lényegében elvesztette legalább egy vezetőjét véglegesen, illetve a hatékonyságuk minden bizonnyal csökken. Amennyiben persze egyáltalán megmarad a CODE.

Mondanom sem kell, hogy az évek óta a goon kezében lévő szállítmányozási cégek söpörték be a legtöbb hasznot a szállítást veszélyeztető CODE tevékenysége miatt. Szó szerint 24 órában kempelték a kereskedelmi csomópontok közötti útvonalat.

A többség kétséget kizáróan örül, de a freighter gank tevékenységet űzők biztosan nem 🙂

Forrás: https://www.reddit.com/r/Eve/comments/5uqjqk/ganking_superstar_jason_kusion_robs_code_for_500b/

 

Reklámok