február 19

Letöltés címke

Na ki a faszagyerek? EVE-OFF RATINGS.

Már egy ideje érik egy amolyan “ki a faszagyerek” lista itt, mert mindenki szereti döngetni a mellét és beszólogatni. Úgyhogy kezdjük hát. A végén szavazást is hirdetünk, hogy megállapítsuk “KI A FASZAGYEREK”

Bratyesz: “utálom az oldalt, minden hsz maga a fertő.”

Bratyesz egy új faszagyerek jelölt, nem rég lépett be a csoportba, de máris erős kezdéssel bizonyította talpraesettségét.

Sunkie(Alias Cpt Whiteeye,): “most mi a gond azzal, hogy hülyék voltak”

WE egy ismert corp tolvaj, mindenki ismeri. Stílusa hagy kivetni valót maga után, de a tartalom amit elmond általában még rosszabb. Közismert kommentjei alpári stílusáról és lopása varázsáról, amit nem is tagadott mindössze “máshogy” értelmezte tettét. Továbbá megvádolták Awoxolással, aminek körülményei nem tisztázottak.

Norhell: “Az oldalt nem én üzemeltetem”

Norhell az oldal alapítója, leszarja milyen mederben fut és még jobban leszarja azokat akik olvassák. Már háromszor próbált saját céget csinálni, de egy-sem jött be neki igazán. Kipróbált szinte mindent, de az biztos, hogy panaszkodni mindig tud.

Szilas: “Imádom leoltani a fos-trollakat”

Szilas egy nagyon rendes “troll” mivel csak akkor bukkan fel osztani az észt amikor mások már eleve osztják. Ez is egy fajta hozzáállás, de vajon elég-e, hogy ő legyen az oldal faszagyereke?

Yago Yuhn: “Ez is egy fajta megközelítés, valóban”

Yago már ezer éve itt van, őt nevezhetjük a megfontolt trollnak preciziós beszólásai miatt. Van egy két ellensége, de azért nem rest 2 sorokkal odabaszni amikor szükségesnek érzi és épp hajlandó elolvasni a kommenteket (szökő évente). Ritkán van mostanában, de azért a listára mindenképp érdemes megemlíteni.

Mermalior: “Semmit nem tudsz felmutatni, minek vagy itt?”

Merma szintén egy veterán, killboardja elsőrangú. Könnyen felhúzza magát és végtelen ciklusba kerül a múlt tetteiről. Hős-Tetteit nem rest felsorolni minden komment alá. Általában, ha az oldalt és norhell-t kell hibáztatni valamiért szinte egyből felbukkan mint egy Dzsin. Feltehetőleg a legfaszább gyerekek között lesz, ha nem nyerné meg akkor is.

Kaoraku: “Tanulj meg halyesen írni”

Kao az oldal kis grammar nácija. De érthetetlen beszólások hada is felvonultatható mögötte. Feltehetőleg egy kommentet nem írt még ami ne lenne alázás, de az angol kutatók már keresik. Közellenség szerepét eddig úgy tűnik élvezi.

Wrekah: “Leszarom, de azért kommentelek”

Wrekah mostanában el van tűnve a faszagyerek versenyből, de azért a listáról vétek lenne kihagyni. Jellemzően imád sértegetni mindent aminek részese volt, de már nem az. Persze a hagyományos trollkododás egyik kiemelkedő alakja.

Kinizsi: “De most komolyan”

Kinizsi a meg nem értett faszagyerek. Trollkodik, majd komolyra szereti venni a szót és Wall-of-Textet ír. Persze mindenki imádja olvasni munkáit, majd utána belekötni minden szögbe.

Dönci: “a vasvillás lowsec parasztok nevében”

Dönci egy lowsec patkány, nem is rejtegeti. Általában sokszor és hosszan fejtegeti miért szar az EVE. A többi kommentje meglepően csekély méreteket ölt, de annál beszólósabb. Ismert még MEME használatáról és már-már költői megjegyzéseiről.

Life of Zenith(Alias Tasman Devil): “Itt vagyok ám én is!”

Tasman a tipikus afk itt vagyok troll. Mindenre későn kommentel, necrózik és emiatt senki nem válaszol már neki. Tipikusan az a fajta aki akkor önt olajat a tűzre amikor már nem ég.  Ritkán sikerül neki előtte, de már akkor is csak pislákol. Illetve az egyetlen ember a történelemben akit ismerünk és levélben szólították fel a HUN corpból való távozásra.

Eti Skywalker: “[img/]”

Eti a képpel véleményt nyilvánító faszagyerek. Kommunikációja minimális, de annál viccesebb. Mostanában ő sem túl aktív, de régi erényeit kár lenne vitatni.

Tzuko: “Nincs szebb az őszinte gyűlöletnél”

Tzuko egy reptiliánok által szponzorált troll. Gyakran felbukkan pár soros okoskodásaival. Minden recruit léhúzója. Az AFK szó egyik leggyakoribb írója.

 

Honorable Mentions:

-TKL HUN: Merma kifutó fiúja. Már hosszú ideje inaktív.

-Globus: Egy ideje eltűnt faszagyerek jelölt.

-Kastor Kain: Csak a hubaz érdekeltségekre és sértődésekre kommentáló troll.

-Chabie Keikira: Beszólogatós cégalakváltónindzsa.

-Rulsz: Legalpáribb kommentelői díj győztese.

-Álnéven futó, magát nem felvállaló trollok: Köszönjük nektek, minden hozzászólásotok általában arany!

És jöjjön a Szavazás:

Minden információt, véleményt és kihagyott faszagyereket várunk a komment szekcióban. A 2016-nál régebbi és már nem aktív trollokat direkt nem említettük a “frissesség” kedvéért. – A szerkesztőség.

Let The Troll Begin!

Reklámok