február 28

Letöltés címke

Wings of Turul tagfelvételt hirdet!

Kedves űrhajósok!

 

 

Wings of Turul tagfelvételt hirdet!

wot

Történelmünk:

Egyik legrégebbi magyar cég vagyunk. 2006 tavaszán alakultunk, azóta Az EVE-univerzum majdnem minden részén megfordultunk már.  Hajdanán 50+ tagú társaság voltunk, rengeteg kezdő magyar játékos csatlakozott a hozzánk. Játékunk kötetlen volt és alapvetően mindig is a jó hangulatra törekedtünk.

2007-ben egy erős inaktív időszak következett. El is mentek a játékosabb tagok más cégekbe. ( L )

2008-ban csatlakoztam a céghez. Akkori alapítók és törzstagok fogadtak, körülbelül 6-8 főről volt szó anno. Empirében éldegéltünk és az újrakezdést tervezgettük. STAIN lett a megoldás, ahol több, mint 2 évet töltött el a csapat, később csatlakoztak más magyar cégek is.

2009 év végén beléptünk a HUN Reloaded-be és nemsokkal később alliance turnamenten is részt vettünk, ahol első (!) helyezetek lettünk a szövetséggel.

Később éltünk fountainban és delvben is, sok sactumot, illetve bányásszájtot fúrkáltunk kedvünkre.  J

2012-év vége.  Hun reloaded zászlaja alatt elfoglaltunk Immense-ben egy kis poketet. Majd az idő múlásával és a sov szint emelkedésével outpostokat is kirakott a szövetség.

2014.02.01-én hosszas inaktivitás után a cég bezárása mellett döntöttünk. ( L ) Legtöbbünk. Az aktív tagok átléptek más cégekbe.

2015-ben úgy döntöttem, hogy a WOT szellemiségét tovább viszem és STAIN legdélebbi részére költöztem Liet George cégtársammal. Azóta is ott tengetjük mindennapjaink, nagyokat ökörködünk és persze kerbírkedünk.

2017-ben beléptünk a DEAD HAND szövetségbe.

 

Amit pedig jelenleg ajánlani tudunk Stain-en belül:

 

-Mission lehetőség, kettő lvl 4-es agent a home system bázisán, standing problémák esetén igényelhető ,,power level”-ezés a megfelelő formanyomtatványok precíz kitöltése és a határidőn belüli beküldése esetén objektív elbírálást követően.  (Sok pénz. Sok segítség. Sok gyorsan.)

-Bányászat, fúrászat, gyártyászat, kutatászat, ha esetleg industrial beállítottságú karakter lennél. (Sok beltek. Sok fúrósite-ok. Sok akár még rorqual is.)

-Relicezési lehetőség, a sansha relic site-ok nyújtják a legnagyobb jövedelmet a többihez képest, akár 100-120 sok millió / site

-Teljsen fun pvp roam-ok, amikre ésszerű határokon belül olyan hajót hozhatsz, amilyet szeretnél. (És amire az FC azt mondja, hogy jó.)

-Kezdő-barát környezet, akár nulla (0) kilóméteres karakterrel is bátran nekivághatsz Velünk, a társaság maximálisan segítőkész bármivel kapcsolatban.

ELVÁRÁSOK:

-Legyél kedves és jó fej. (A kettő közül az egyik kötelezően választható)

-Hozz magaddal legalább egy WD-40-et az esetlegesen, szituációtól független kiránduló direktori vállak miatt.

  • Sok más nem van.

 

Hozzátenném továbbá, hogy abban a rendkívül szerencsés helyzetben vagyunk, miszerint Stain közel 90% (+-1%) -a kék számunkra, így a fentebb említett Sok dolgot viszonylag békességben, nyugalomban teheted, amikor csak szeretnéd.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, kérlek, csatlakozz ingame a WOT_Toborzóka csatornára, ahol majd jól megbeszélünk mindent!

Addig is Fly Safe

o7

(Puszika)

 

 

Reklámok