május 25

Letöltés címke

The Public Enemy. Toborzás

Sziasztok! Rég adtunk életjelet csapatunkról ezt most 1 toborzó cikk keretében megtennénk. 0.0-ban élünk Insmother régióban a Stella Nova alliance tagja ként, a szövetségünk tagja a Vanguard koalíciónak. Aki 0.0 ban szeretne élni/kipróbálni az összes velejárójával, baráti társaságot keres az megkereshet minket a Public Enemy’s Shelter in-game csatornán vagy érdeklődhet Nylar Todako-nál privátban. Nem akartuk fényezni magunk ezért megkértük új tagjainkat írjanak pár sort, hogy érzik magukat nálunk hátha valaki kedvet kap.

Nyolc éve gyűröm az EVE világát – kisebb nagyobb megszakításokkal – és még mindig megunhatatlan. Igaz, bányászmelókra indított karakterem pár éve már a 0.0 rendszereket járja, kezdek belejönni a PvP-be és ezért külön köszönet ennek a csapatnak. Korábbi corpokban nem kaptam 1-2 év alatt sem annyi segítséget, mint ebben pár hónap alatt. Nem csak a hiányosságokra hívják fel a figyelmed, hanem azt orvosolandó meg is mondják, mit hogy tanuljon az ember.
Mérhetetlen összetartás lakozik a The Public Enemy-ben, és sok csapattal ellentétben itt nem EGY ember mondja ki a tutit, hanem demokratikus döntés születik szinte mindenről, ami téma csak felvetődik. Továbbá számomra a legvonzóbb dolog, hogy folyik a kommunikáció, nincs mellébeszélés és mindössze 2 szabálynak kell megfelelni: ha játékban vagy, kötelező a TS, valamint az Opokon való megjelenés. Egyébként kb azt csinál az ember, amit csak szeretne. A minden alkalomkori TS pedig pozitívan hat az egész csapatra, hisz pár hét után kb családtagnak tekinti a többieket az ember – megy is az ugratás, heccelődés, a ‘dobozolás’ és a ‘vödrözés’. Ha pedig kedves olvasó, e két utóbbi jelentését meg szeretnéd tudni, akkor bizony jelentkezni kell ebbe a csapatba 😉

Thomas Bernard

Véletlenül botlottam ebbe a társaságba, miközben az első plexemre gyűjtöttem nullában. 4-5 hónapos volt akkor az első karakterem, kicsit meg is lepett a javaslat, hogy lépjek már be, ha van kedvem.
Személyesen senkit nem ismertem, és in-game is csak akkor találkoztam a többiekkel, mindezek ellenére pozitív “hozzámállást” tapasztaltam már az elején. Azóta is azt látom, hogy minden kérdésre választ kapok, ebben a 2 hónapban minden szükséges támogatást megkaptam.
A társaság meglehetősen heterogén, ugyanakkor megvan a szükséges összhang.
Beloggoláskor néha már előre nevetek, hogy hány rattolós kezd majd ujjongani, amikor bemondom, hogy “képzeljétek, most találtam 2 ugrásra tőletek egy large wh-t”. A tartalom mennyisége nekem néha kicsit sok is, vannak hetek, amikor szinte pénzt nyomtatni sincs időm, mert mindig épp valami jó flottára érek be.
TS-en rendszerint jó a hangulat, sok érdekes és/vagy fura dolgot lehet hallani (néha látni is).
Türelmes és motivált társaság, tudom javasolni, hogy tégy velünk egy próbát.

Jimmy vonFulig

Nem tudom mennyire lesz jól összeszedett, de íme:
Az én helyzetem lehet kicsit más, mert már ismertem 3-4 korábbi “vén” tagot.A belépéskor szűk, bár összeszokott társaság fogadott. A srácok segítőkészek és barátságosak voltak az elejétől fogva. A szokásos pár napos “ismerjük meg egymást” időszak után már én is részt vettem a szokásos heccelődéskbe, trollkodásban. Könnyű volt tehát beilleszkedni, ez csak annak nem sikerül, aki mondjuk nem hajlandó TS-n beszélni.
A céges, közösségi dolgok maguktól történnek: szkennelés, szállítás, wh zárás. Soha nem kell unszolni semmire a másikat. A céget nem egy ember vezeti, hanem a teljes csapat vezeti azt. Természetesen ez azt is jelenti, hogy a tagoknak rendelkezni kell proaktivitással. Egy ötletet lehet nehéz elindítani, de az emberek csatlakozni fognak ha tetszik nekik (lásd Blopsolás).Ezt úgy tudnám összefoglalni, hogy ebben a társaságban senki nem akar “eltűnni”. Aki el akarna “tűnni”, és csak mint szürke corptársként szeretne viselkedni, akkor ez a társaság nem neki való, és el fog magától menni.
Kötelező dolog csak annyi van, hogy az ember érezze jól magát (bármennyire is fellengzősnek hangzik), persze másik oldalról az alliance/koallíciónak meg kell felelni, de ez az egyetlen kötöttség. Egyetlen frusztráló dolognak max azt érzem, hogy amíg én csak isthar-ral tudok rattolni, addig mások szuperrel 🙂

Üdv, Nicole Bathana

Reklámok