június 18

Letöltés címke

Hysteria. – Két világ közt

Pure Hysteria

Alapítva YC 117-ben, elsődleges feladata a Hysteria nevű szövetség fenntartása és irányítása. További feladatai ismeretlenek voltak napjainkig..

 

Közelmúltban

Váratlan esemény formálta mindannyiunk jövőjét egy szokványosnak hitt napon, tehetetlenség gyötört minket, céltalanul barangoltunk ebben az eve univerzumban. Mígnem egy távoli halott naprendszerben megleltük az új reményt, egy távoli világot a hipertér mélyén. Tudtuk hogy ez nem csupán a véletlen műve, az istenek terveznek valamit velünk. Megtaláltuk a halottnak hitt császárnő  (Jamyl Sarum) összetört testét a III bolygó körül keringve. Élet jelei már minimálisnak voltak valahol a halál és az élet között lebeghetett. Némi agytevékenységet ugyan mértünk az aranyszarkofágból ami életben tartotta a súlyosan sérült,összetört  testet.Vajon ki tehette oda, mi volt a célja -?- Rengetek kérdés merült fel bennünk, csupán válaszaink nem voltak még…

 

A Kór

Az univerzumot már régóta gyötörte a Kór ami mindenhova beférkőzik, romlást hoz, majd tovább áll egy “gazdagabb” terület felé. Főként a peremvidékeken üti fel a fejét, de az univerzum távoli és biztonságos hitt vidékein  is látták már pusztítani. Jellemző  hogy a gazdatest felett átveszi a mentális uralmat, fékezhetetlen vágyat érez az anyagi javak rohamos halmozására,szüntelenül, gépiesen ismételgeti ugyan azon folyamatokat amiktől némi anyagi hasznot remél. Közben morális fertőt teremt maga körül amit képtelenség megfékezni, viselkedése gyorsan átragad környezetére így teremtve krízishelyzetet a cégben, súlyosabb helyzetben a szövetségben. Rohamosan terjed, megfertőz mindent és mindenkit,nagyon kevés egyén tud ellenállni ennek a káosznak.  Eddigi ismereteink szerint gyógymód nem létezik, elszigetelni az alanyt nem lehetséges a környezetétől.Kisebb eredményeket értünk el a tüneti kezelésben de végül újra felütötte a fejét a csoportban Egyedüli hatásos módszer a halál..

 

Küldetésünk

Ez az aprócska naprendszer lett az új otthonunk, egyediségét nem csak iker csillagai adják hanem az általuk kibocsátott sugárzás is. Féken tartja a kórt, meggátolja a burjánzását, hosszabb itt töltött idő után az alanyból kiveszik az alattomos kórság. Gyógymódot viszont ez sem jelent, amint újra kilépünk a valós univerzumba újra belénk marja karmait a métely. Így hát együtt kell élnünk evvel a civilizációkat sanyargató kórral.

  A III. bolygó körül orbitális pályára állítottunk egy mesterséges világot,innen vezetjük akcióinkat ebben a sötét korban. Míg a Császárnő aranyszarkofágba zárt tudata mutatja az utat és vezeti kezünket a Hipertéren át remélve azt hogy minél több testet tudunk megszabadítani ettől a béklyótól

Statikus kijáratunk nyílik a fertőzött rendnszerekbe, így az univerzum távoli világainak eltudjuk juttatni a gyógymódunkat, a Halált.

 

Részletekért keress minket az alábbi helyeken

Ingame channel: HYSTERIA.

Discord instant invite: https://discord.gg/xYNdQCK

Kicsit konkrétabban

Várunk minden pvp-zni szerető embert, tevékenységeink nagy hányada pvp-hez köthető. Betevő isk-t nem a wh-ban állítjuk elő, így hát valóban olyan emberek jelentkezését várjuk akik máshol elő tudják állítani a kenyérre valót.

Altokat egy fős cégeket is szívesen látunk a köreinkben, aktivítás nem szempont elvégre az irl az első. Sőt még cégben sem alliban sem kell lenned feltétlen, adunk docking jogokat.

Részletekért keressetek meg minket a fent említett helyeken, az unásig rágott toborzós kliséktől megkíméllek titeket 🙂

 

Norhell

 

 

Reklámok