szeptember 10

Letöltés címke

HYSTERIA. – LAST RESPONSE

Az utolsó ilyen jellegű információt olvashatjátok rólunk,  ez csak jeladás a létezésünkről amely tovaszáll a mélyűr legrejtettebb zugaiba…

WORMHOLE

Cégünk egy null sec statikus féreglyukban lakik, innen nyíló kijáratokon zaklatjuk a normál űrben tevékenykedő pilótákat. Az anyagi forrásaink nem kapcsolódnak a wormhole-hoz, tehát mindenki máshonnan szerzi meg a szükséges isk-t amelyből finanszírozni tudja a pvp-t.

A rendszert már komfortossá tettük számunkra, kikerültek a megfelelő struktúrák így már akadálytalanul tudunk foglalkozni a kint lévő népséggel. Ha lefarmoltunk egy vidéket akkor nyitunk egy új wormhole-t, így nem tudnak ránk készülni, nem vagyunk egy helyhez kötve sem. Így kellően változatos játékot kapunk összességében, jelenlegi létszámunkkal még korlátozottak a lehetőségeink, fogtunk már rorqualt, carriert, csak hát nem volt tűzerő hogy végezzünk velük.

Olyan pilótákat keresünk akiknek több kell az átlagos F1 nyomkodáson kívül, különösebben nagyobb anyagi befektetés nélkül beköltözhető a wormhole. A jelenlegi helyeteket sem kell feltétlen otthagynotok , altokkal is elégséges a részvétel, persze azért nem árt ha minél több skill point-ja van. Fontos a csapatmunka, a folyamatos kommunikáció és a pvp-ben való átlagos jártasság. Ha nem tetszene cégünk kis létszámú cégeket is felveszünk amennyiben a tagjai wh-ban élnek majd.

A cég profilja változatlan fog maradni, létszámtól független. Csak is a pvp-ért vagyunk k-space-ben, nem fogunk nagyobb wh-ba költözni mert ott több az isk. Ez a rendszer olyan mint egy darabka múlt az EVE világából, itt bent megállt az idő. Mentesek vagyunk mindenfajta kötelezettségtől, mégis a lehetőségeink szinte határtalanok…

Ing channel: HYSTERIA.

DISCORD

 

 

Reklámok