Discord

TISZTELT MINDENKI!

Az eve-offline haladni akar a korral és élni az új lehetőségekkel. Ezért büszkén jelenthetjük, hogy létrehoztunk egy saját, magyarok számára teljesen nyitott server-t, ahol könnyedén tudsz kapcsolatot teremteni más játékosokkal a játékon kívül. Célunk az, hogy a magyar EVE játékosok számára biztosítsunk egy olyan platformot mely ingyenes, könnyen kezelhető, nem kötődik szervesen a játékhoz, nem tesz különbséget Omega és Alpha klónok között sem pedig jelenleg aktív illetve inaktív játékosok között. Ezt oldja meg nekünk a Discord!

https://discordapp.com/

Tárt karokkal várunk mindenkit, aki valaha elment PLEX-et venni Jitára, vagy nem. Mindegy hol játszol, mit mikor és kikkel továbbá az is mindegy mikor játszottál utoljára. Ha beszéled a nyelvet és rátaláltál erre a cikkre, érezd magad meghívva! A cikk alján közzétett meghívó link-el két kattintással felkerülsz, de előtte olvasd el ezt a pár sort.

Az oldal alapításának irányelveit követve, nem kívánunk aktív moderálást folytatni. Aki fellép magért felel. Egyrészt mindenkinek lehetőséget ad a Discord arra, hogy ne kelljen hallgatni-olvasni olyat akit nem akar (megjegyzés: mint minden text chat és voice chat alkalmazás 20 éve), másrészt nem fogunk másodállást teremteni senkinek azzal, hogy pixelűrhajók miatti veszekedésekben bíráskodjon. Ezért sem admin jogok sem moderátori jogok nincsenek osztva senkinek. Általános szabály (legalább 20 éve) egy publikus csatornán, hogy olyan linkre, megosztott file-ra sem kattintgatunk ész nélkül aminek nem ismerjük az eredetét. Ezért nem vállalunk felelősséget semmilyen a felhasználók által megosztott tartalomért és az általa okozott károkért. Egyszerűen kivitelezhetetlen, hogy ezt aktívan felügyelje bárki a nap 24 órájában. A server jelenlegi felépítése erősen kezdetleges. Amint felismerünk igényeket, tudunk változtatni rajta és nyitottak vagyunk minden ötletre, de tartsd szem előtt, hogy az elsődleges szempont mindig az lesz, hogy mennyi rendszeres erőfeszítésbe kerül egy új dolog bevezetése és üzemeltetése.

Meghívó link: https://discord.gg/97M2KfQ

Server jelenlegi felépítése:

Jogok/Role-ok
Kékkel jelöltük meg az Eve-offline jelenlegi szerkesztőit és sárgával a szerzőit. Reméljük könnyebb lesz kapcsolatot teremteni velük ha például toborzó cikket vagy bármit szeretnél írni, publikálni.

Text Szobák:
#kocsma itt írhatsz bármiről kivéve ha tagokat szeretnél toborozni vagy céget keresel mert:
#toborzo itt a helye mindennek ami cégkereséssel tagfelvétellel kapcsolatos. Ide várjuk a hirdetéseket is.
#gephaz a server-el kapcsolatos változtatásokat stb. itt fogjuk publikálni. Ezt a csatornát csak olvasni tudjátok.

Voice szobák:

Ezekben tudsz hanggal kommunikálni. Ugyan van két tematikus csatorna amihez tartozik text channel, Kocsma és Toborzó, de lényegében szabadon beülhetsz bárhova.

Reklámok